Personlige navneplakater

Navneplakater er et hyggeligt element på børneværelset, som hylder barnets navn. Storyworks designer unikke navneplakater i papirklip, som tegnes personligt til barnet.

En navneplakat er en oplagt gaveidé

En navneplakat er en fantastisk gaveidé, fordi det er en personlig og anderledes gave, som kan følge barnet i mange år. Giv for eksempel barnet en navneplakat i dåbsgave, fødselsdagsgave, julegave eller på barselsbesøg.

En babyplakat med navn viser en særlig omtanke bag gaven og vil nydes i mange år. Vores navneplakater er spændende for babyer at kigge på, fordi de har mange elementer og høj kontrast, og sjov for de store børn, når de lærer deres navn og måske endda at skrive det selv.

Baby navneplakater
Se udvalget
Navneplakater med dyr og børnemotiver

Vi har et stort udvalg af navneplakater til drenge og piger. Vores navneplakater har mange detaljer og er spændende at kigge på, selv for de allermindste. Når barnet bliver større kan de hurtigt lære ordene for de forskellige ting på navneplakaten.

Få tegnet en personlig navneplakat

Hos Storyworks håndtegner vi navneplakater på bestilling. Den tegnes altså personligt til jeres barn. Motivet tilpasses så det passer perfekt til barnets navn. Vælg imellem mange forskellige farver, som navneplakaten kan skæres i, for et helt unikt resultat.

1
Tilpas design og bestil
Vælg farver, indtast navn, læg varen i kurven og bestil.
2
Godkend udkast
Vi designer din navnetavle og sender dig udkast til godkendelse via mail.
3
Modtag varen
Vi fremstiller, pakker og sender din navneplakat afsted til dig.
Fødselstavler
Papirklip med barnets fødselsdata
Se udvalget
Gaver til børn
Flere papirklip til børn
Se mere
Til toppen
0
    0
    Kurv
    Kurven er tomShop videre