Handelsbetingelser

WE ONLY HAVE WHAT WE GIVE

Priser og betaling

Hos Storyworks kan du betale med MobilePay, VISA, Dankort, MasterCard, Maestro og VISA Electron.

Ved køb af produkter fremstillet ud fra individuelle behov (personlige produkter) trækkes beløbet samtidig med at ordren er gennemført. Ved standard lagervarer trækkes pengene når varen afsendes.

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i angivne priser og forbeholder os retten til at ændre dem. Alle priser vises i DKK inklusiv moms.

Korrektur på personlige produkter

Vi tager forbehold for tastefejl i tekst på varer, som er fremstillet efter brugerens specifikationer (personlige produkter). Det er kundens ansvar at kontrollere korrektur af tekst inden fremstilling. Efter bestilling modtager du et udkast til godkendelse via mail. Når udkastet er godkendt kan ordren ikke længere ændres, annulleres eller returneres.

Levering

Varer sendes til hele Danmark, til privat- eller erhvervsadresser eller til en pakkeshop i nærheden. Leveringsfirma kan vælges ved bestilling. Levering koster fra 29 kr. og der er fri fragt ved køb over 299 kr. Du får besked når din ordre afsendes og modtager et track and trace nummer, så du kan følge din ordre.

Leveringstiden er 2-5 hverdage for lagervarer. Med leveringstid menes antallet af arbejdsdage, inden varen afsendes fra Storyworks. Bemærk at for produkter, som tilpasses personligt, gælder leveringstiden først fra udkastet er godkendt af køber. I tilfælde af, at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du hurtigst muligt modtage besked herom.

Fortrydelsesret og returnering

Der er 14 dages fuld returret på lagervarer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag du modtager varen.

Fortrydelsesret på varer, som er fremstillet ud fra individuelle behov (personlige produkter) frafalder idet vi påbegynder udarbejdelsen af det/de tilpassede produkter. Herefter kan ordren ikke annulleres eller returneres da varen tilpasses og fremstilles personligt til dig på bestilling. Ved accept af vilkår i forbindelse med dit køb accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes og dermed frafalder fortrydelsesretten.

Reklamationsret

Der er 2 års reklamationsret på vores produkter i henhold til købeloven, som dækker eventuelle fejl. Fejlen skal have været til stede ved modtagelse af varen og må ikke skyldes grov håndtering af varen efter modtagelse, da reklamationsretten så vil frafalde. Reklamationer skal meldes til Storyworks i rimelig tid efter modtagelse af varen.

Gavekort

Storyworks tilbyder elektroniske gavekort, som kan købes her på vores webshop. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke forlænges.

Hvis du har et gavekort til Storyworks, kan du betale din ordre med det ved at bruge den unikke kode, der er angivet på det. Gavekortet kan indløses i kurven eller kassen, når du bestiller din ordre. Hvis der er et restbeløb til overs på dit gavekort kan du få det udbetalt til kontanter ved at kontakte os.

Vi håber selvfølgelig, at du kan finde et design du kan lide. Såfremt du i stedet ønsker at indløse gavekortet til kontanter kan dette gøres inden for 1 år efter at gavekortet er udløbet.

Rettigheder

Al billede-, tekst- og produktmateriale på storyworks.dk er dækket af copyright, underlagt beskyttelse i henhold til ophavretsloven, og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse.

Alle filer modtaget fra Storyworks via e-mail er også dækket af copyright og må ikke distribueres, sælges eller anvendes til andre formål end det aftalte.

Dataopbevaring

Når du handler hos Storyworks skal du angive følgende personlige oplysninger: Navn, email og adresse. Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med bestilling og levering af din ordre. Oplysningerne opbevares af Storyworks i fem år, hvorefter de slettes. Personlige oplysninger transmitteres og opbevares krypteret, og ved indtastning af kort og bankoplysninger anvendes en krypteret SSL-forbindelse for at sikre oplysningerne bedst muligt. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til Persondataloven.

Oplysninger om virksomheden

– Juridisk navn: Storyworks I/S
– CVR nummer: 41255870
– Hjemmeside: www.storyworks.dk
– Ejere: Trine Juel Clement, Martin Juel Clement
– Adresse: Haspegårdsvej 16, 2880 Bagsværd
– Etableringsår: 2020

Har du spørgsmål til ovenstående?
Til toppen