Håndtegnede fødselsplakater

En fødselsplakat er et minde om den helt særlige første tid med en lille ny. Storyworks designer unikke fødselstavler i papirklip, som pynter så fint på børneværelset.

Fødselsplakater
Hvad er en fødselsplakat?

En fødselsplakat viser typisk barnets navn, fødselsdag, vægt, længe og fødselstidspunkt på et sødt motiv. Når barnet er spæd vil vores fødselsplakater fange barnets øje, da der er så meget spændende at kigge på, og efterhånden som barnet bliver ældre kan det pege på og snakke om fødselsplakaten.

Se udvalget
Fødselsplakater med dyr

Vi har et stort udvalg af fødselsplakater til drenge og piger. Vores fødselsplakater med dyr er søde og rigtig spændende at kigge på, selv for de allermindste. Det er også oplagt at tale med barnet om dyrene, når barnet bliver ældre.

Se udvalget
Fødselsplakater med børnemotiver

Vi har også en række fødselsplakat designs med forskellige børnemotiver – hvad end det er en fødselsplakat med luftballoner, prinsesseslot, fly og både. Sammensæt farverne til lige præcis den fødselstavle, I ønsker jer.

Fødselsplakat til baby
Få tegnet en personlig fødselsplakat

Hos Storyworks håndtegner vi fødselsplakaten ved bestilling, og fødselsplakaten tegnes altså personligt til jeres barn. Motivet tilpasses så det passer perfekt til barnets navn og fødselsinformationer. Vælg imellem mange forskellige farver, som fødselsplakaten kan skæres i, for et helt unikt resultat.

En fødselsplakat er en oplagt gaveidé

Vores fødselsplakater er en oplagt gaveidé til baby og nybagte forældre. Fødselsplakater er en personlig og unik gaveidé, som familien kan glæde sig over i mange år.

Sådan fungerer det
1
Tilpas design og bestil
Vælg farver, indtast fødselsdata, læg varen i kurven og bestil.
2
Godkend udkast
Vi designer dit papirklip og sender dig udkast til godkendelse via mail.
3
Modtag varen
Vi fremstiller, pakker og sender din fødselstavle afsted til dig.
Navnetavler
Papirklip med barnets navn
Se udvalget
Gaver til børn
Flere papirklip til børn
Se mere
Til toppen